Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Dag van de zorg

Zet de zorgcollega’s in het zonnetje

Op donderdag 12 mei is het De Dag van de Zorg. In België vieren ze dit op de derde zondag in mei. Een dag speciaal in het leven geroepen om zorgmedewerkers in het zonnetje te zetten. Om te laten zien hoe blij we met hen zijn. En hun geweldige werk en inzet waarderen. Waar zijn we zonder onze zorgmedewerkers? We willen er liever niet aan denken.

De Dag van de Zorg: een korte terugblik

De Dag van de Zorg stond vroeger bekend als de Dag van de Verpleging. Deze dag wordt sinds 1964 op 12 mei gevierd, de geboortedag van Florence Nightingale. Het doel van deze dag was het beroep van verpleger een beter aanzien te geven. Daarnaast was het belangrijk dat op deze dag werd gereflecteerd op de eigen deskundigheid en verantwoordelijkheid.

Vanaf de jaren ’70 veranderde het karakter van de dag. De focus kwam meer te liggen op een bewustwording van het beroep en de gezondheid van de verplegers. In de jaren erna nam de aandacht voor de Dag van de Verpleging af.

Sinds een aantal jaar wordt de Dag van de Verpleging ook wel de Dag van de Zorg genoemd. Met name tijdens de coronaperiode is hierdoor de nadruk meer op de zorg als gehele sector komen te liggen.

Verras met een mooi geschenk

De Dag van de Zorg een uitgelezen moment om een mooi cadeau te geven. Bijvoorbeeld een stevige herbruikbare (thermos)fles. Of een goeie rugtas gemaakt van RPET. De medewerkers thuis verrassen? Dat kan met bijvoorbeeld een spelletje als brievenbuscadeau. Je kunt het zo gek (en zo duur) maken als je zelf wilt.

Naast losse geschenken is het ook mogelijk om een mooie pakket te geven. Geef bij ons je wensen aan en we doen je een voorstel op maat.

Download de inspiratiegids

Om je op weg te helpen, hebben we een gids vol inspiratie gemaakt. Download deze gemakkelijk via de onderstaande button. Vul het formulier in & je ontvangt de gids direct in je mailbox.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier op deze pagina in of neem contact op via 050-3138288.

 

 

Offerte of informatie

  Product:
  Naam*:
  Organisatie*:
  Telefoon:
  Email*:
  Bijlage:
  Mijn vraag aan P&P:
   
   
   
   
   
  Contact

   Contact

   Naam*:
   Organisatie*:
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P:

    Product:
    Naam*:
    Organisatie*:
    Telefoon:
    Email*:
    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):
    Mijn vraag aan P&P: