Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Craft wielerkleding

Exclusieve kwaliteit voor amateur- en profwielrenners

Als amateur of semi-prof wielrenner ken je ze: de plaatjes van het Sunweb Team racend door de bergen tijdens de Tour de France, de Vuelta of de Giro. Het team stomend de berg op, duidelijk herkenbaar door hun rode shirts en zwarte broeken. Sinds begin 2019 dragen de mannen en vrouwen van het Sunweb-team de wielerkleding van Craft. Maar wist je ook dat elke amateur of semi-professionele wielergroep er zo flitsend uit kan zien? Hieronder vertellen we je o.a. over de mogelijkheden om jouw wielerteam in een geheel eigen Craft tenue te laten koersen, de kwaliteit van de Craft kleding en hoe je een teamoutfit kan realiseren.

Populair door kwaliteit en pasvorm

Craft kiest voor hoge kwaliteit en functionaliteit van zijn sportkleding. Alle sportkleding, ook de Craft hardloopkleding, voldoet aan de hoge standaarden van Craft omdat ze gemaakt zijn van exclusieve kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze materialen zorgen voor een goede regulatie van vocht en warmte én dragen lekker tijdens het sporten. Zo kan je een optimale prestatie leveren tijdens het sporten. De afgelopen jaren is ook het design steeds belangrijker geworden. Daarnaast voldoet de collectie aan specifieke eisen van sporters: zo zijn de shirts van wielrenners voorzien van wat langere mouwen en een wat langer rugpand. Handig omdat je voorover gebogen zit. 

Craft wielerkleding

De standaard voorraad-collectie wielerkleding van Craft bestaat uit één heren fietsshirt en één dames shirt. Deze kunnen worden gecombineerd met verschillende modellen broeken, arm- en beenstukken, een comfortabel jasje met lange mouwen en goede handschoentjes. De wielerkleding van Craft kunnen we voorzien van je logo. Zo kan je relatief eenvoudig laten zien dat je een team vormt. Wil het echter nog professioneler voor de dag komen? Kies dan voor de optie van geheel gecustomizede teamkleding.

Custom made teamkleding

Wielershirts, -broeken, -jasjes en accessoires helemaal naar jouw eigen ontwerp, zodat je net als het Sunweb Team laat zien dat je bij elkaar hoort? Dat is natuurlijk helemaal te gek. Is dat lastig? Nee, helemaal niet. Je geeft je wensen door, zodat er een ontwerp gemaakt kan worden van jouw teamkleding. Tevens ontvang je de pasmaten. Na het doorpassen geef je de maatverdeling door. Heb je het ontwerp én de maatverdeling goedgekeurd, gaan we de Craft kleding bedrukken en confectioneren. Het duurt ongeveer 8 weken voordat je bestelling klaar is. 

Craft kleding bedrukken bij P&P

Wil jij met je wielerteam eenheid en professionaliteit uitstralen met de wielerkleding van Craft? Neem dan contact met ons op via het formulier rechts boven. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 050 – 313 82 88 of mailen op info@p-p.nl. We adviseren je graag over de kleding en ondersteunen je, indien nodig, bij het ontwerpen ervan.

 

Offerte of informatie

  Product:
  Naam*:
  Organisatie*:
  Telefoon:
  Email*:
  Mijn vraag aan P&P:
  Team Sunweb
   
  Craft wielerkleding bedrukken - voorbeeld: Craft bike jersey black
   
  Craft wielerkleding bedrukken - voorbeeld: Craft bike jersey melange grey
   
  Craft wielerkleding bedrukken - voorbeeld: Craft bib shorts man
   
  Craft kleding bedrukken - voorbeeld: Craft velo convert jacket black
   
  Craft kleding bedrukken - voorbeeld: Craft velo convert jacket
   
  Craft bedrukken - voorbeeld: Craft rise shorts dames
   
  Eekels wielerteam
   
  Craft bib shorts dames
   
  P&P wielerteam
   
  Craft kleding bedrukken - voorbeeld: Craft seamless legg warmer
   
  Craft bedrukken - voorbeeld: Craft seamless arm warmer
   
  Craft bedrukken - voorbeeld: Craft rise shorts heren
   
  Craft wielerkleding bedrukken - voorbeeld: Craft go glove
   
  Contact

   Contact

   Naam*:
   Organisatie*:
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P:

    Product:
    Naam*:
    Organisatie*:
    Telefoon:
    (Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
    Email*:
    Mijn vraag aan P&P: