Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Wielerkleding bedrukken

De afgelopen jaren heeft het wielrennen een vlucht genomen in populariteit. Steeds meer mensen zitten zelf op de racefiets. Of crossen door de bossen op hun mountainbike. Goede wielerkleding is daarbij essentieel. Wielerkleding dat lekker zit, functioneel is én het liefst ook nog stijlvol. Want je wilt wel een beetje leuk op de fiets zitten.

Met de wielerkleding van Craft ben je klaar voor je fietsrit. Hun kwalitatief hoogwaardige kleding zorgt ervoor dat je goed op de fiets zit. Nog leuker wordt het met je eigen ontworpen Craft wielerkleding! Bedruk je wielershirt en fietsbroek in je eigen huisstijl. Of geef ruimte aan je sponsoren op je zelf ontwoerpen wielerkleding, bijvoorbeeld tijdens een evenement als de Amstel Gold Race.

Craft: populair door kwaliteit en pasvorm

Alle sportkleding, ook de Craft hardloopkleding, voldoet aan de hoge standaarden van Craft. De wielerkleding is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze materialen zorgen voor een goede regulatie van vocht en warmte én dragen lekker tijdens het sporten. Zo kan je een optimale prestatie leveren tijdens het wielrennen. De fietskleding is verkrijgbaar in zowel een heren- als damesmodel.

Die optimale prestatie wil je natuurlijk wel in een stijlvolle outfit doen. Steek daarom je hele team in een speciaal door jouw ontworpen fietskleding.

Van fietsshirts tot aan beenstukken

Met enkel een bedrukt fietsshirt ben je er nog lang niet. Voor elke weertype is er wielerkleding beschikbaar. Zo kun je het fietsshirt en fietsbroekje aanvullen met arm- of beenstukken, een fietsjas en goede handschoentjes. Alle fietskleding kan bedrukt worden met je eigen logo. Wil je de wielerkleding extra bijzonder maken? Het is ook mogelijk om je eigen fietskleding te ontwerpen.

Hydrateren kun je leren

Heb je eenmaal de bedrukte fietsshirts en overige wielerkleding binnen, dan ben je er bijna klaar voor. Vergeet de goedgevulde bidon niet! Bijvoorbeeld een bidon gemaakt van suikerriet. Ook de bidon kunnen we voorzien van jouw logo. Op zoek naar een specifieke kleur of model? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Ontwerp je eigen wielerkleding

Wielershirts, -broeken, -jasjes en accessoires helemaal naar jouw eigen ontwerp, zodat je net als de professionele teams laat zien dat je bij elkaar hoort? Dat is natuurlijk helemaal te gek. Is dat lastig? Nee, helemaal niet. Bij ons is het zelf ontwerpen van je fietskleding een makkie.

Je geeft je wensen voor de wielerkleding aan ons door. Tevens ontvang je de pasmaten. Wij gaan aan de slag met een ontwerp van jouw fietskleding. Zelf een ontwerper in huis? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een ontwerp voor de fietskleding aan te leveren.

Na het doorpassen geef je de maatverdeling door. Heb je het ontwerp voor de wielerkleding én de maatverdeling goedgekeurd, dan gaan we de Craft kleding bedrukken en confectioneren. Het duurt ongeveer 8 weken voordat je bestelling klaar is.

Craft fietskleding bedrukken bij P&P

Wil jij met je wielerteam eenheid en professionaliteit uitstralen met de wielerkleding van Craft? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag over de fietskleding en ondersteunen je, indien nodig, bij het ontwerpen ervan.

 

Offerte of informatie

  Product:
  Naam*:
  Organisatie*:
  Telefoon:
  Email*:
  Bijlage:
  Mijn vraag aan P&P:
  Craft wielerkleding bedrukken - voorbeeld: Craft bike jersey black
   
  Craft wielerkleding bedrukken - voorbeeld: Craft bike jersey melange grey
   
  Craft bedrukken - voorbeeld: Craft rise shorts heren
   
  Craft bedrukken - voorbeeld: Craft rise shorts dames
   
  Craft wielerkleding bedrukken - voorbeeld: Craft bib shorts man
   
  Craft kleding bedrukken - voorbeeld: Craft velo convert jacket black
   
  Craft kleding bedrukken - voorbeeld: Craft seamless legg warmer
   
  Craft bedrukken - voorbeeld: Craft seamless arm warmer
   
  Craft wielerkleding bedrukken - voorbeeld: Craft go glove
   
  Contact

   Contact

   Naam*:
   Organisatie*:
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P:

    Product:
    Naam*:
    Organisatie*:
    Telefoon:
    Email*:
    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):
    Mijn vraag aan P&P: