Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

In bad met Badetaler

Met de Badetaler geef je een veganistisch bad weg van hoge, Oostenrijkse kwaliteit. Voeg de Badetaler toe aan het warme, stromende water van je bad en het zal zachtjes gaan bruisen. De Badetaler verandert in een subtiel geparfurmeerde, voedende badcrème.

Ingrediënten

Er worden alleen premium-ingrediënten gebruikt zoals sheabutter, kokosolie en cacaoboter. Deze voorzien de huid van vocht en voeding die zacht, mild en zeepvrij is. Er worden geen siliconen, paraffine, minerale of palmolie gebruikt. Geheel anti-allergeen en geschikt voor elk huidtype. De milde geur past bij alle doelgroepen.

Levertijd

De gemiddelde levertijd bedraagt ca. 4 weken na orderbevestiging. Heb je de Badetalers sneller nodig? Laat het ons weten, zodat we kunnen kijken in de planning of er ruimte is.

Bedrukking

Het formaat van deze leuke give-away bedraagt ca. Ø 5.2 cm x 1,3 cm. Op de bovenzijde van de Badetaler komt je bedrukking. Elk stuk is verpakt in een venster-doosje; makkelijk weggeven, het ziet er mooi uit en handig voor de ontvanger.

Is de Badetaler met een mooie opdruk iets voor jou?

Is dit het product dat je zoekt om jouw doelgroep te bereiken? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte, meer informatie of advies.

Minimale bestelhoeveelheid: 1.000 stuks

 

 

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
Badetaler
 
Zeep Run
 
Zeep Thank you
 
zeep Happy Birthday
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
[recaptcha]

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: