Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Activity tracker bedrukken

De gezondheidshype is niet meer te stoppen! Mensen zijn steeds meer bewust van hun levensstijl en willen deze graag verbeteren. Daarbij hoort gezonder eten én natuurlijk genoeg bewegen. De meest up-to-date gadget hiervoor is de activity tracker. Laat zien dat je begaan bent met de gezondheid van je personeel of zakelijke relaties en laat ook een activity tracker bedrukken.

Mogelijkheden Activity tracker

De activity tracker kan verschillende data voor je registeren zodat je inzicht krijgt in je levensstijl. Denk hierbij aan je calorieënverbruik, het aantal stappen dat je per dag doet, je slaappatroon en de hoeveelheid UV straling op een bepaald moment. Ook zijn er varianten verkrijgbaar die je hartslag kunnen meten.

Afhankelijk van de uitvoering zijn er ook activity trackers die je kunt synchroniseren met je telefoon. Zo kan je melding krijgen van onder andere tweets, social media, e-mails, binnenkomende gesprekken, voicemails etc.

Design

Het design van de activity tracker is fris en modern. Je draag hem als een horloge om je pols. De TPU band is licht en is zeer comfortabel om elke dag te dragen. Naast sportieve modellen zijn er ook trendy armbanden die je ook echt als sieraad kunt dragen.

Prijs

De prijzen van de activity trackers liggen zo tussen de €20,- tot € 80,-. De prijs is afhankelijk van het model dat u kiest en het aantal af te nemen exemplaren. Een activity tracker bedrukken kan natuurlijk ook bij ons. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van een bedrukking op de band. Bij een enkel model is het mogelijk uw logo of slogan door middel van een lasergravering te laten plaatsen.

Waarom een Activity tracker bedrukken bij P&P?

Omdat wij staan voor persoonlijke service, goed advies, snelle levering, een goede prijs/kwaliteit verhouding én een uitgebreid assortiment. Voor een activity tracker bedrukken moet u dus echt bij ons zijn!

Activity tracker iets voor jouw bedrijf?

Is een activity tracker iets voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte, meer informatie of advies.

Dit is de volgende stap naar een gezondere en bewustere levensstijl!

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
activity tracker
 
activity tracker hartslag
 
activity tracker bedrukken - voorbeeld: round bracy black
 
activity tracker keep fit
 
activity tracker soputsu
 
activity tracker bedrukken - voorbeeld: pedometer bracelet
 
activity tracker bedrukken - voorbeeld: round bracy white
 
activity tracker smart fit
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: