Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Transavia.com producten

In 2011 werd de slogan ‘Daar word je vrolijk van’ door Transavia.com geïntroduceerd. De producten die wij voor Transavia.com de afgelopen periode hebben geproduceerd passen zeer goed bij deze slogan.

Kwalitatief hoogwaardige producten met de kenmerkende kleuren en lijnen vanuit het logo zijn duidelijk herkenbaar in de promotielijn die is ingezet. De producten hebben niet alleen een frisse, vrolijke uitstraling, ze zijn ook nog eens goed bruikbaar.

Variatie

De variatie in de productenrange zorgt voor een frisse lijn. Zo hebben wij onder andere kofferriemen, mutsen, kofferlabels in verschillende vormen en notitieboekjes voor Transavia.com ontworpen en geproduceerd. De bekende kleurenbanen van de Transavia.com vliegtuigen komen mooi terug op de notitieboekjes en kofferriemen.

Custom made

Producten zoals de mutsen, kofferriemen en kofferlabels zijn geen standaard voorraad producten, maar zijn speciaal voor Transavia gemaakt. Ben je ook geïnteresseerd in de custom-made mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Benieuwd naar nog meer custom-made producten? Kijk dan eens bij onze custom made relatiegeschenken.

 

 

 
Transavia kofferriem met gecustomizede verpakking
 
Transavia kofferlabel rond
 
Transavia lanyard
 
Transavia kofferlabel
 
Transavia kofferriem op zwarte koffer
 
Transavia notitieboekje
 
Transavia touch screen handschoen
 
Transavia muts
 
Contact

  Contact

  Naam*:
  Organisatie*:
  Email*:
  Mijn vraag aan P&P:

   Product:
   Naam*:
   Organisatie*:
   Telefoon:
   (Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P: