Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Noorderzon 2019

Al jaren zijn wij partner en leverancier van het Noorderzon Performing Arts Festival in Groningen. Naast alle kleding voor alle medewerkers leveren wij ook kleding en gadgets voor de shop.

Duurzaamheid is een belangrijk topic voor zowel Noorderzon als P&P Projects. Bij de keuze van de T-shirts en gadgets wordt hier goed naar gekeken. Zo hebben we dit jaar vooral T-shirts uit de Salvage-lijn gedrukt.  Dit zijn t-shirts gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

De kinderlijn die o.a. uit T-shirts en slabbetjes bestaat is van onze Earth Positive lijn. De kleding uit deze lijn is klimaatneutraal. Alle deze kleding is gemaakt van biologisch katoen, geproduceerd door middel van zonne- en windenergie én geverifieerd door de Fair Wear Foundation.

Voor de consumptiemunten kiest Noorderzon al sinds 2010 voor onze eco betaalmunten. Deze munten zijn gemaakt van bioplastic op basis van zetmeel. De munten worden dus gemaakt met natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. Dit zijn grondstoffen die in een korte periode weer aangevuld kunnen worden. De eco betaalmunten zijn 100% biologisch afbreekbaar. Blijft er een muntje achter op het terrein zal deze volledig afbreken.

De zonnebril op deze pagina is vervaardigd uit een combi van bamboevezels en PP. Door het gebruik van bamboevezels bespaar je op de productie van plastic (olie). Deze besparing heb je ook bij de kartonnen pennen. Voor de sleutelhanger is gekozen voor kurk. Kurk is 100% natuurlijk, volledig biologisch afbreekbaar en recycleerbaar zonder giftige afvalstoffen te produceren.

Kortom: er is nagedacht over deze producten.

 
Noorderzon 2019 zonnebril bamboevezel
 
Noorderzon 2019 pennen karton
 
Noorderzon 2019 sleutelhanger kurk
 
Noorderzon 2019 t-shirt Salvage
 
Noorderzon eco betaalmunten
 
Contact

  Contact

  Naam*:
  Organisatie*:
  Email*:
  Mijn vraag aan P&P:

   Product:
   Naam*:
   Organisatie*:
   Telefoon:
   (Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P: