Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

KNGF USB Stick

De KNGF wilde graag een originele USB stick die helemaal aansloot bij hun organisatie. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in deze bijzonder originele custom made USB Stick in de vorm van een hondenbotje.

Proces

Een hondenbot past natuurlijk uitermate goed bij de KNGF. In onze studio is het idee van het hondenbot vertaald naar een USB stick door middel van 3D tekeningen. Door deze manier van visualisatie was het voor de klant gelijk duidelijk hoe het product er uiteindelijk uit zou komen te zien. Door het drukken van het KNGF-logo op de ene zijde en het webadres op de andere zijde is alle ruimte op het bot optimaal benut. Tenslotte is de lanyard die aan de usb stick vast zit, geweven in de pms kleur van de KNGF.

Snelheid

De snelheid van dit proces zal je verrassen! Tussen het bestelmoment van de KNGF en het uiteindelijke ontwerp van de usb stick zat maar een week. Zes dagen later lag het eerste productie-sample op tafel. Deze was precies zoals het ontwerp en naar gehele tevredenheid van de KNGF. Vier weken later werd de gehele order uitgeleverd.

Binnen 6 weken van een idee naar product! Daar zijn we trots op!

 

 
KNGF usb stick
 
KNGF usb stick ontwerp
 
KNGF usb stick ontwerp 1
 
KNGF usb stick ontwerp 6
 
KNGF usb stick ontwerp 4
 
KNGF usb stick 2
 
KNGF usb stick ontwerp 2
 
KNGF usb stick ontwerp 7
 
KNGF usb stick ontwerp 5
 
KNGF usb stick 1
 
KNGF usb stick ontwerp 3
 
Contact

  Contact

  Naam*:
  Organisatie*:
  Email*:
  Mijn vraag aan P&P:

   Product:
   Naam*:
   Organisatie*:
   Telefoon:
   Email*:
   Bijlage (bijv. logo of ontwerp):
   Mijn vraag aan P&P: