Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Jobbird geschenken

Voor de grootste vacaturebank van Nederland hebben wij een groot assortiment relatiegeschenken bedacht, ontwikkeld en geproduceerd.

Sinds de oprichting in 2011 heeft Jobbird.com zich stormachtig ontwikkeld. In deze korte tijd is Jobbird.com inmiddels gegroeid tot de grootste vacaturebank van Nederland. Net als P&P gelooft Jobbird.com in de toegevoegde waarde van promotionele artikelen. In nauw contact met onze klant hebben wij diverse artikelen bedacht, ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd. Diverse klanten en relaties van Jobbird werden met regelmaat verrast met leuke, opvallende, en functionele artikelen. In combinatie met reclamecampagnes op radio, TV en natuurlijk internet, is het merk Jobbird.com in zeer korte tijd enorm bekend geworden.

Periodiek acties

Wij hebben diverse kwartaalacties verzorgd voor Jobbird.com. Elk kwartaal werd er een promotioneel pakket ontwikkeld dat uiteraard goed aansloot bij het seizoen waarin het werd weggeven. Ook het verpakken en de distributie naar de relaties van Jobbird.com is verzorgd door P&P. Daarnaast hebben wij aan het eind van het jaar een grote direct mailing verzorgd die werd verzonden naar een groot aantal potentiële klanten. De samenwerking met Jobbird.com is een mooi voorbeeld van hoe wij organisaties volledig kunnen ontzorgen door het verzorgen van additionele diensten als opslag, distributie, web applicaties, verpakken en direct mailing. Wil je hier meer informatie over? Klik dan hier

 
Jobbird retrotas
 
Jobbird rugzak
 
Jobbird parker pen
 
Jobbird muismat
 
Jobbird mokken
 
Jobbird oordopjes
 
Jobbird frisbee
 
Jobbird broodbak
 
Jobbird bidon
 
blok paars Jobbird 1
 
blok paars Jobbird
 
Contact

  Contact

  Naam*:
  Organisatie*:
  Email*:
  Mijn vraag aan P&P:

   Product:
   Naam*:
   Organisatie*:
   Telefoon:
   (Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P: