Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Dopper bedrukken

Sinds enige tijd is P&P de officiële dealer B2B voor de Dopper bedrukken. Hier zijn we natuurlijk heel trots op! Laat daarom bij ons de Dopper bedrukken met je logo, zodat je voor de dag komt met een duurzaam en bruikbaar relatiegeschenk. Maar hoe zat het ook alweer met de Dopper? Wat is daar nu zo duurzaam aan?

Cradle to Cradle

De Dopper heeft een zilveren Cradle to Cradle certificering. Bij een C2C certificering wordt het product op een aantal gebieden getest. Even op een rijtje gezet zijn dit de belangrijkste redenen voor certificering:

  • Er worden geen giftige of verboden stoffen (zoals Bisfenol A) gebruikt in de fles;
  • De thermoplasten waarvan de fles is gemaakt, zijn 100% recyclebaar;
  • De Dopper wordt klimaatneutraal geproduceerd, waarbij verantwoord wordt omgegaan met water en energie;
  • Oude Doppers kunnen worden ingeleverd bij Dopper of bij speciale plastic recyclepunten;
  • De fles levert een grote bijdrage aan het terugdringen van het wereldwijde plastic probleem;
  • Via de Dopper Foundation wordt een bijdrage geleverd aan drinkwaterprojecten wereldwijd.

5% Van de omzet gaat naar de Dopper Foundation.

De scorekaart uit het certificeringsrapport kan je hier nalezen.

De missie van Dopper

Dagelijks worden er enorme aantallen plastic flesjes water geconsumeerd. Als het beste drinkwater gewoon uit de kraan komt, waarom koop je dan zo’n flesje bronwater, wat vervolgens weer wordt weggegooid?

De Dopper is door de unieke vormgeving van de fles heel goed schoon te houden waardoor je hem jaren kan gebruiken, lekker duurzaam dus!

Dopper ziet graag dat de mensen zich bewuster worden van het milieu, dat we allemaal actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en dat iedereen op deze wereld toegang heeft tot veilig drinkwater.

Met je aankoop steunt u tevens het goede doel. Koopt u een Dopper dan steunt u direct de inwoners van Nepal. Als samenwerkingspartner heeft Dopper gekozen voor Simavi en de lokale partner NEWAH (Nepal Water for Health). Met deze partijen werkt Dopper aan de installatie van veilige wc’s en drinkwatersystemen.

Daarnaast worden er voorlichtingprogramma’s en trainingen gegeven over water en plastic afval. Zo worden dorpsbewoners o.a. onderwezen over het belang van schoon water. Omdat vrouwen een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie, krijgen zij extra aandacht.

Green Product Award

In 2016 is Dopper uitgeroepen tot lifestyle product van het jaar door de Duitse Green Product Award. Groene ideeën en innovaties worden door een onafhankelijke jury beoordeeld op originaliteit, ontwerp, sociaal-ecologische impact én duurzaamheid. De combinatie van uniek design met een sterke boodschap maakten van Dopper een favoriet in de categorie Lifestyle. Want met een Dopper draag je niet alleen style uit, maar ook een lifestyle; een duurzame leefstijl welteverstaan.

B Corp

Naast de Cradle to Cradle certificering is Dopper ook B Corp gecertificeerd. Hiervoor vult het bedrijf eerst een online assessment die gaat over zaken op het gebied van bestuur, werknemers, de gemeenschap en milieu. Ook vindt er een persoonlijke intake plaats. Om een B Corp te worden zijn minstens 80 van de 200 punten nodig. Dopper scoort 132 punten (04-07-2017).

Dopper bedrukken

De Dopper bedrukken zorgt voor een positieve exposure voor je organisatie. Jouw logo of slogan kan worden gedrukt op het bekertje. Aan elke Dopper zit een verwijderbaar label waarop kort omschreven staat waar Dopper voor staat. De Dopper bedrukken kan zelfs in full colour, maar ook met een rondom zeefdruk (1 kleur maximaal).

Op dit moment is de waterfles in 11 kleuren verkrijgbaar: Apple Green, Royal Orange, Cool Blue, Simly Red en uit de nieuwe Ocean Line de kleuren Pacific Blue, Blue Lagoon, Pure White, Paradise Pink, Sea Green, Sunshine Splash (geel) en Hakuna Mintata.

Dopper Steel

Een opvallende uitvoering is de Dopper Steel. Deze fles is uitgevoerd in rvs en heeft maar liefs een inhoud van 800 ml. Dat is bijna twee keer zoveel als de reguliere Dopper. Het kleine broertje van de Dopper Steel is inmiddels ook verkrijgbaar; de Solid Steel. Deze stoere, robuuste fles heeft een inhoud van 490 ml.

Dopper Carrier

De Dopper Carrier zorgt ervoor dat je je Dopper makkelijk kan meenemen. Klik hem vast aan je rugzak, sporttas of handbag en je hebt hem altijd binnen handbereik.

Verpakking Dopper bedrukken

Normaliter wordt de Dopper los geleverd. Het is echter ook mogelijk de Doppers apart te laten verpakken in een kartonnen doosje (zie ook foto). Natuurlijk geheel gecustomized naar jouw wensen.

Waarom uw Dopper bedrukken bij P&P?

Omdat wij staan voor een goed advies, persoonlijke service en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast blijven onze duurzame ambities niet steken bij alleen het verkopen van duurzame artikelen. Ook ons interne beleid is gericht op duurzame ambities.

Meer informatie nodig?

Heb je meer informatie nodig over de Dopper bedrukken of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij informeren je vrijblijvend over bijvoorbeeld de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken van je logo.

Met het bedrukken van Dopper waterflessen met je logo komt u met een duurzaam én origineel relatiegeschenk voor de dag voor bijvoorbeeld uw werknemers, klanten, prospects of relaties.

Minimale afname: 60 stuks

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
Dopper Sunshine Splash
 
Dopper Pink Paradise
 
Dopper Sea Green
 
Dopper Hakuna Mintata
 
dopper bedrukken - voorbeeld: Dopper verpakking
 
Dopper drinkwaterproject
 
Herman Brood doppers
 
Dopper Pacific Blue in mand
 
Hanzehogeschool Doppers
 
dopper sportdop
 
Dopper steel 1
 
dopper bedrukken - voorbeeld: dopper SKSG
 
dopper bedrukken - voorbeeld: Dopper VluchtelingenWerk Nederland
 
dopper strand
 
Dopper Blue Lagoon licht blauw
 
Dopper Pacific Blue donker blauw
 
Emergo Dopper
 
Dopper sport cap
 
Dopper sfeer Perfect Paradise
 
Dopper met carrier
 
dopper bedrukken - voorbeeld: Dopper groen
 
dopper bedrukken - voorbeeld: Dopper rood
 
Dopper sfeer
 
Dopper Pure White
 
Dopper Steel
 
dopper bedrukken - voorbeeld: Dopper blauw
 
Dopper Carrier
 
dopper bedrukken - voorbeeld: Eekels dopper
 
dopper bedrukken - voorbeeld: p&p dopper
 
Dopper Steel sfeer
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
[recaptcha]

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: