Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Decoratie technieken voor tassen

Er zijn enorm veel technieken om je logo of slogan op een tas te krijgen. Om je een indruk te geven vind je hieronder een overzicht van de verschillende druktechnieken die wij aan bieden. Heb je meer informatie nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zeefdruk

zeefdruk-2De klassieke zeefdruk is de meest gebruikte techniek om je tas te decoreren. Zeefdruk is een directe druktechniek, waarbij de inkt door een gedeeltelijk open en gedeeltelijk ondoordringbaar gaas wordt gedrukt op de tas. Zeefdruk is een populair alternatief voor borduurwerk en wordt voornamelijk gebruikt op zeildoek tassen, katoenen tassen en tassen van vilt.

Digitaal printen

digitale-printBij digitaal printen stuurt de computer de te drukken afbeelding direct naar een printer. De afbeelding wordt dan direct afgedrukt op uw tas of rugzak. Met deze techniek kunnen foto’s en multi-gekleurde motieven heel goed gedrukt worden.

Transfer print

transfer-printMet transfer prints kunnen opdrukken met zeer fijne motieven worden gedrukt op tassen en rugzakken. Bovendien is de druk bestand tegen uv-stralen en andere omgevingsfactoren. De te drukken afbeelding wordt op speciaal papier gedrukt (zeefdruk of digitaal) om vervolgens met warmte te worden gedrukt op de tas.

Borduren

bordurenVan uitgebreide logo’s tot eenvoudige letters: een borduring geeft een tas of rugzak een unieke en kwaliteitsuitstraling. De meeste motieven en logo’s kunnen worden geborduurd. Hoe werkt dit? Een speciaal softwareprogramma zet uw logo om in steken. Vervolgens wordt deze doorgestuurd naar de borduurmachine. Borduren is een kostbaarder procedé dan zeefdrukken.

3D-effect door doming

domingDomings zijn over het algemeen digitaal gedrukt op papier of folie. Het unieke 3D-effect wordt gecreëerd door de afzonderlijke harslaag die over het papier komt. Hierdoor onstaat de ‘doming’. Domings zijn bestendig tegen water en uv-straling. Hierdoor zijn ze geschikt voor gebruik op tassen of rugzakken.

Metalen embleem

metalen-embleemMaak je logo zichtbaar met een metalen embleem. Metaal ziet er bijzonder stijlvol uit en voegt karakter toe aan je tas. Je kunt kiezen uit twee varianten: een metalen embleem met gegraveerd of gelaserd logo of een metalen doming. Bij deze laatste optie komt het logo in kleur met een 3D-effect: het metaal zorgt voor een frame.

Digitaal geprint label voor fijne motieven

digitaal-geprint-labelMet een digitaal geprint label kunnen fijne motieven zelfs op moeilijke oppervlakken gedrukt worden. Veel decoratie procedures voor gedetailleerde logo’s kunnen alleen worden toegepast voordat de tas in elkaar gezet is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij custom made productie. Bij tassen uit voorraad zijn de mogelijkheden vaak beperkt door de moeilijk te openen zakken. De oplossing: een digitaal geprint label.

Geweven label

geweven-labelJe kent ze vast wel: de kleine, geweven labels die vaak worden genaaid op de buitenkant van de T-shirts. Deze labels fungeren als mini-reclame: op een subtiele manier wordt de merknaam onder de aandacht gebracht. Deze techniek is ook beschikbaar voor tassen. Geweven labels zijn leverbaar in verschillende maten, kleuren en kwaliteiten.

Rubberen badges

rubber-badgesRubberen badges worden gegoten van rubber of plastic. Bij deze techniek wordt er eerst een mal gemaakt van je logo. Vervolgens wordt de mal gevuld met vloeibaar rubber of plastic. De kleur van het plastic of rubber kun je zelf kiezen, zodat je huisstijl gewaarborgd blijft. De afgewerkte badges worden vervolgens op de tas genaaid.

3D-label

3d-labelJe logo als een hologram op uw promotionele tas: dit is mogelijk met het 3D-label dankzij een speciale druktechniek. Het 3D-effect geeft je logo een fascinerende driedimensionale look. Een verrassend alternatief voor het geweven label.

Schouderpad bedrukken of borduren

schouder-padNiet mogelijk bij alle tassen, maar wel een leuk alternatief: een speciale schouderpad waarop je logo of boodschap gedrukt of geborduurd kan worden. Geschikt voor schoudertassen en notebook tassen.

Lasergravering

lasergraveringEen lasergravering geeft een classy uitstraling aan je tas. Deze uiterst hoogwaardige methode is alleen geschikt voor tassen van vilt. Het principe van lasergravering is vrij simpel: door middel van een laser wordt het viltmateriaal in de vorm van uw logo gebrand. De precisie die hiermee mogelijk is zorgt voor een logo met een bijzonder verfijnd karakter.

 
Contact

  Contact

  Naam*:
  Organisatie*:
  Email*:
  Mijn vraag aan P&P:

   Product:
   Naam*:
   Organisatie*:
   Telefoon:
   Email*:
   Bijlage (bijv. logo of ontwerp):
   Mijn vraag aan P&P: