Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Powerbank bedrukken

Een powerbank bedrukken is een moderne én handige manier om uw naam onder de aandacht te brengen bij uw zakelijke relaties. Deze mobiele accu is ideaal om telefoons, tablets of laptops op te laden. Een powerbank is dus een handige gadget waarmee u elektrische apparaten kunt opladen zonder dat u een stopcontact nodig hebt. Dat is heel erg handig als u bijvoorbeeld onderweg bent of op vakantie.

Powerbanks zijn er in vele soorten, kleuren en maten. Een kleine greep uit ons assortiment vindt u op deze pagina. Een nog uitgebreider overzicht vindt u in onze online catalogus. In deze catalogus vindt u ook allerlei details terug m.b.t. afmetingen, materiaalsoorten etc.

Naast deze uiterlijke verschillen zijn er ook enorme verschillen qua capaciteit; dit loopt uiteen van 1000 mAH tot maar liefs 18000 mAH! Welke capaciteit geschikt is voor u? Daarin adviseren wij u graag!

Belangrijke factoren powerbank bedrukken

De drie belangrijkste factoren waarop u moet letten bij de aanschaf van een powerbank zijn de capaciteit, de prijs/kwaliteit verhouding en de draagbaarheid van de powerbank. Deze laatste wordt nog wel eens vergeten,  maar een powerbank gebruik je vooral als je onderweg bent of bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark, festival of strand gaat. Dan is het van belang dat de powerbank makkelijk mee te nemen is in je jas, tas of broekzak.

Perfect relatiegeschenk

Een bedrukte powerbank is uitermate geschikt als hip, modern en trendy relatiegeschenk voor uw relaties, klanten of personeel. Door een powerbank te bedrukkken met uw logo, bedrijfsnaam. website of slogan geeft u deze een ultieme meerwaarde. Een houten powerbank is te personaliseren door bijvoorbeeld een lasergravering. Een ABS, plastic of aluminium powerbank bedrukken gaat door middel van een tampondruk.

Over het algemeen genomen zijn onze powerbanks voorzien van een standaard USB aansluiting en wordt er een micro usb kabel bijgeleverd. Zo kunnen uw relaties gelijk van start gaan met deze leuke gadget!

Wist u dat wij al vanaf 25 stuks een powerbank bedrukken voor u? Maar ook voor grotere aantallen bent u bij ons aan het juiste adres.

Verpakking

Omdat een powerbank een hoge attentiewaarde heeft worden de afgebeelde powerbanks allemaal geleverd in een luxe geschenkbox met of zonder venster. Bij grotere aantallen is het tevens mogelijk de verpakking geheel te customizen. Zo versterkt de verpakking van de Tele2-powerbank (hiernaast te zien) bijvoorbeeld de attentiewaarde én de gehele marketingactie.

Zonne-energie

Wist u dat er naast de reguliere powerbanks ook powerbanks zijn die op zonne-energie werken? Door deze powerbanks te gebruiken, werkt u mee aan een lager energiegebruik. Een aantal voorbeelden vindt u terug op deze pagina. Ook powerbanks gemaakt van FSC gecertificeerd hout vind u bij ons in ons assortiment. Een overzicht van nog meer duurzame powerbanks kunt u vinden op onze duurzame website Green Premium.

Een duurzame powerbank bedrukken is dus ook een hele goede optie.

Materiaalgebruik

Bij de materiaalkeuze zijn er enorm veel opties. De buitenzijdes zijn gemaakt van ABS, aluminium, hout, bamboe en zelfs cement.

Certficering powerbanks

Een vijf-tal powerbanks zijn, naast de CE certificering, voorzien van het TUV Geprüfte Sicherheits keurmerk. Dit keurmerk is niet wettelijk verplicht, maar bevestigt dat deze powerbanks ook voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van TÜV Rheinland. Deze powerbanks zijn door dit testlab goedgekeurd op extra veiligheids- en kwaliteitscriteria. Daarnaast zijn de fabrieken waar de powerbanks geproduceerd worden uitvoerig gecontroleerd op veiligheid, personeels- en productiebeleid. Om te kunnen garanderen dat na toekenning de powerbanks continu blijven voldoen aan de eisen, worden er periodieke controles uitgevoerd.

Dankzij dit keurmerk wordt de productveiligheid- en kwaliteit sterk benadrukt wat resulteert in een product met een uniek onderscheidend vermogen. De powerbanks voorzien van dit keurmerk herkent u aan het TÜV – GS logo in de hoek.

Combinatie powerbanks

Recent hebben we een aantal nieuwe powerbanks aan ons assortiment toegevoegd. Deze nieuwe powerbanks hebben naast hun oorspronkelijke functie nog een tweede functie. Zo is er bijvoorbeeld de combinatie met een zaklamp, een visitekaarthouder, een pasjeshouder en een USB stick. Een combinatie powerbank bedrukken kan natuurlijk ook.

Waarom een powerbank bedrukken bij P&P?

Omdat wij staan voor persoonlijke service, goed advies, snelle levering, een goede prijs/kwaliteit verhouding én een uitgebreid assortiment. Voor een powerbank bedrukken moet u dus echt bij ons zijn!

Powerbank bedrukken iets voor u?

Is een powerbank bedrukken iets voor u? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte, meer informatie of advies.

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P:

Need help? Email Us Here! Chat With Us Now!

← Prev Step

Thanks for contacting us. We'll get back to you as soon as we can.

Please provide a valid name, email, and question.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Delete History